Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Manavgat Yangın : Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ... : Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve

Manavgat Yangın : Manavgat'ta Kopan Yüksek Gerilim Hattı Yangın Çıkardı ... : Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı.

Manavgat'taki yangın tarım arazileri de vurdu
Manavgat'taki yangın tarım arazileri de vurdu from icdn.ensonhaber.com
Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve

9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi.

1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Jun 21, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde tir'a arkadan çarpan hafif ticari araç sürücüsü ahmet bozkurt (46), ağır yaralı olarak götürüldüğü hastanede yaşamını yitirdi. Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı.

Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı.

Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Antalya ...
Manavgat'ta yıldırım düşen ormanda yangın çıktı - Antalya ... from antalyases.com.tr
Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu.

Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Yüzyılda en parlak devrini yaşamıştır.

Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ...
Türk Kızılay Manavgat'taki yangın bölgesine doğru yola ... from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. Jun 09, 2021 · zincir markette yangın paniği. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı.

Jul 23, 2021 · manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

May 29, 2021 · muğla'nın milas ilçesinde öğle saatlerinde başlayan orman yangını, ekiplerin yoğun gayretleri ile onuncu 10 saatte kontrol altına alındı. Jun 28, 2021 · manavgat'ta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları hafta sonunda gölgede 40 dereceye ulaştı. Jun 04, 2021 · manavgat ücretsiz halk plajı ve mesire alanı hizmete açıldı | kültür ve turizm bakanlığınca, antalya'nın manavgat ilçesinde kurulan ve caretta carettaların da korunması için çalışma yapılan ücretsiz halk plajı ve Side mahallesi kazım karabekir caddesi'nde bulunan bir zincir markete ait şubede saat 04.00 civarında yangın çıktı. Jun 09, 2021 · antalya'nın manavgat ilçesinde bir zincir markete ait bir şubede yangın çıktı. Yüzyıllar arasında arap akınları ile son bulmuştur. 9 haziran 2021 çarşamba , 11:09 manavgat side'de bulunan bir zincir markette gece 04.00 sıralarında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 4 saatlik çalışması sonunda söndürülebildi. Sıcaktan bunalan bazı vatandaşlar, serinlemek için adeta ölümü göze aldı. 1 12 alevler, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede yayıldı. Antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangın maddi hasara neden oldu. Kazılar sırasında büyük bir yangın ve çok sayıda deprem izlerine rastlanmıştır. Yüzyılda pamfilya metropolisi (piskoposluk merkezi) olunca, 5. Antalya'da çıkan orman yangını söndürüldü.